mad til arrangementer_2

Lotte stod for foplejningen ved en workshop på Bright Park i Neksø

Sandwich

Tappas med syltede skovløg

Mad til arrangementer

 

 

Fødselsdage

Forretningsfrokoster

Konfirmationer og andre begivenheder

Kursusforplejning

 

Kvalitet, kreativitet og velsmag sættes i højsædet under skyldig hensyntagen til økonomi.

Menuen kan udarbejdes i tæt samarbejde med dig.

Hensyn til gluten og mælkefri og vegetar samt veganer.

 

Stigende efterspørgsel efter "sund" festmad.

 

Vegetarisk og vegansk mad er nemlig drønlækkert, smagfuldt og sundt

Har f.eks også lavet 4 stk. salater til en konfirmation, hvor familen så selv stod for køddet og desserten.

Mine urtefrikadeller er blevet populære; de er ofte spist op før "de almindelige" lammefrikkadeller, selv blandt de traditionelle gæster.

Lotte laver smørrebrød

Lottes figendessert (bornholske)

 

Vegetarisk buffet kyllingemoderen